Hvorfor Ultimatecell

ULTIMATE CELL® er en optimeringsenhet for forbrenningsmotorer som reduserer både drivstofforbruk og eksosutslipp, og er effektiv på diesel-, bensin-, etanol- og bilgassmotorer.

Hva er dritfsprinsippet

Produktets driftsprinsipp er innføringen av små mengde hydrogen i motorens luftinntaksrør. Slik optimerer ULTIMATE CELL® drivstofforbrenningen og gjør motoren mer effektiv med mindre miljøpåvirkning, noe som er en innovasjon på markedet

.Hvordan fungere Ultimatecellene

Når motoren starter, innleder ULTIMATE CELL® en elektronisk styrt elektrolyseprosess som resulterer i kjemisk separasjon av hydrogenmolekyler fra elektrolyttvæsken inni enheten, disse leveres så til motorens luftinntak. Det produserte hydrogenet fungerer som en katalysator inni motoren, og muliggjør raskere og mer fullstendig forbrenning.

Hva er resultatet

Resultatet er en motor med forbedret ytelse og effektivitet, som både er mer stillegående og jevnere. Du vil også merke en forbedring i dreiemomentet som vil føre til en mer behagelig kjøreopplevelse, takket være færre girskift

Fordeler med bruk av Ultimatecell

Denne optimerte motordriften reduserer drivstofforbruket og eksosutslippet ditt, slik at du både sparer penger og beskytter miljøet. Elektrolyttvæsken som leveres inni din ULTIMATE CELL® lar deg kjøre opptil 70 000 km i landgående kjøretøy, og 2 000 time kontinuerlig kjøring i båter og på generatorer. Etter denne perioden kan du etterfylle enheten med en elektrolyttlader som kan kjøpes hos din forhandler.